Robinson Crusoe

Er en Animation film instrueret af Ben Stassen med skuespillerne Dieter Hallervorden, Keld Heick, Trine Glud, Ilka Bessin fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
- Dansk
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Efter et skibbrud strander Robinson Crusoe på en tropeø - men den er ikke øde! Her bor nemlig en række dyr, som undrer sig over dette sære, fremmede væsen på to ben. Blandt de venner, som Crusoe finder blandt den talende fauna, er papegøjen Mak, der øjner en lejlighed til at komme ud og se verden. To arrige skibskatte har også overlevet forliset, og de pønser på at tage magten over øen.

Robinson Crusoe

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Robinson Crusoe
Instruktør Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Udgivelsesår 2016
Tags mobning(bullying), ø(island), kat(cat), Storm, Robinson Crusoe, taler til dyr(talking to animals), papegøje(parrot)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film