Hiroshima Mon Amour

Er en Romantik, Drama film instrueret af Alain Resnais med skuespillerne Bernard Fresson, Eiji Okada, Pierre Barbaud, Stella Dassas fra 1959

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

I Hiroshima mødes en fransk skuespillerinde og en japansk arkitekt. I løbet af én nat gennemlever de en lidenskabelig forelskelse og overgiver deres skæbner til hinanden. De elskende tøver, ude af stand til at blive og ude af stand til at forlade hinanden, fortabte i et evigt nu. Med Hiroshima, min elskede blev Alain Resnais en af forgangsfolkene i den franske ny bølge. Filmen er en gribende kærlighedshistorie i skyggen af atombomben efter Marguerite Duras Oscarnominerede manuskript.

Hiroshima Mon Amour

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Hiroshima mon amour
Instruktør Alain Resnais
Udgivelsesår 1959
Tags nye Kærlighed(new love), familie(family), tilbagevenden(return), Atomic bombe(atomic bomb), skuespil(spectacle), Frankrig(france), elsker(lover), arkitekt(architect), sort og hvid(black and white), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair), hiroshima, nouvelle vag(nouvelle vague)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere