Mine tossede drenge

Er en Familie , Komedie film instrueret af Sven Methling med skuespillerne Otto Brandenburg, Palle Huld, Judy Gringer, Poul Reichhardt fra 1961

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Poul Henriksen er bankkasserer, en mand i sin bedste alder og med Napoleon som hobby. Han er lykkelig gift med den søde fru Gerda, en rigtig hønemor for sine tre børn. Forlængst har hun gjort den erfaring, at mænd altid bliver ved at være store drenge, og hun er derfor også mor for sin mand. Sønnen William er "noget" på et kontor, hvad der keder ham forfærdeligt. Til gengæld har han med fanatisk iver kastet sig over jazz og drømmer om at blive alle tiders janitsjar. Endvidere har William en veninde, den jazz-begejstrede Nina, som besøger ham på alle tider af døgnet, hvilket i høj grad vækker forældrenes betænkelighed. En konflikt tvinger Poul til at smide sønnen hjemmefra. Dette gør forældrene ulykkelige, og dertil kommer, at de har fået den opfattelse, at William skal have et barn med Nina.

Mine tossede drenge

Detaljer

Genre Familie , Komedie
Originaltitel Mine tossede drenge
Instruktør Sven Methling
Udgivelsesår 1961
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere