Grumme Rim

Er en Familie , Fantasy, Komedie film instrueret af Jakob Schuh med skuespillerne Dennis Storhøi, Eden Muckle, Dylan Issberner, Tamsin Greig fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

FRA FILMSKABERNE BAG DE PRISVINDENDE TITLER GRØFFELDYRET OG HR. PINDS JULEEVENTYR.Grumme Rim blander klassiske eventyr som Rødhætte, Snehvide, De tre små grise samt Hans og bønnestagen og serverer dem med et drilagtigt twist. Den er baseret på den enestående bog skrevet af Roald Dahl og illustreret af Quentin Blake. Ender Rødhætte som Den store, stygge ulvs aftensmad? Kan Snehvide tage fusen på sin onde stedmor? Er murstenshuset stærkt nok til at beskytte den lille gris? Hvordan kan Hans undgå kæmpen og finde sin gyldne skat? Hvem gifter Askepot sig med? Fortælleren Ulv har alle svarerne og ligger også selv inde med en historie.

Grumme Rim

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Komedie, Kort, Animation
Originaltitel Revolting Rhymes
Instruktør Jakob Schuh, Bin-Han To(co-director), Jan Lachauer
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere