majestic, the

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Frank Darabont med skuespillerne Catherine Dent, Jeffrey DeMunn, Karl Bury, Bob Balaban fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En ny kærlighed. En ny hjemby. Peter Appleton har aldrig haft det bedre, for han lever en andens liv. The Majestic, som er instrueret af Frank Darabont (Den Grønne Mil, En Verden Udenfor) og har en suveræn rolleliste med Jim Carrey i spidsen, er både en gave til filmverdenen og historien om, hvordan en mand finder sit ståsted her i livet. Carrey spiller Peter, en manuskriptforfatter fra Hollywood, som ender i den lille by Lawson i Californien med totalt hukommelsestab efter en bilulykke. Der bliver han forvekslet med en forlængst glemt krigshelt... en identitet Peter eferhånden selv begynder at tro på, da han går i gang med at restaurere byens forfaldne filmpalads og begynder at kurtisere kæresten (Laurie Holden), som han angiveligt skulle have forladt for flere år siden. Det er et fuldendt liv og måske en fuldendt løgn. Men før eller siden kommer sandheden frem i dagens lys.

majestic, the

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel majestic, the
Instruktør Frank Darabont
Udgivelsesår 2001
Tags Californien(california), Forfatter(writer), anklagemyndigheden(prosecution), Hollywood, anti-kommunismen(anti-communism), falsk anklaget person(falsely accused person)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film