En flænge i himlen

Er en Romantik, Drama film instrueret af josh boone med skuespillerne Silvio Wolf Busch, Carly Otte, Jean Brassard, C.J. Evans fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
159 kr Altid Se nu

Plot

Hazel er en kvik og sarkastisk 16-årig pige, der er ramt af en aggressiv form for kræft, der tvinger hende til altid at færdes med en iltflaske på sig. I en støttegruppe for kræftpatienter møder hun den 17-årige Augustus, der har mistet det ene ben til sygdommen. Det bliver begyndelsen på et romantisk, men også tragisk eventyr.

En flænge i himlen

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Fault in Our Stars
Instruktør josh boone
Udgivelsesår 2014
Tags teenagere(teenagers), baseret på unge voksen bog(based on young adult book), baseret på roman(based on novel), Amsterdam, Star krydsede elskere(star crossed lovers), kræft(cancer), Support gruppe(support group), teenage drama, ilt tank(oxygen tank), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film