The Space Between Us

Er en Romantik, Drama, Eventyr film instrueret af Peter Chelsom med skuespillerne Cesar Miramontes, Jacob Browne, Gary Oldman, Lorraine Sanchez fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

The Space Between Us’ handler om den unge Gardner som vokser op blandt videnskabsmænd på Mars. Hans mor var gravid med ham, da rumskibet begyndte rejsen mod Mars. Moderen dør under fødslen af Gardner, og får aldrig afsløret hvem hans far er. Efter 16 år på Mars, begynder den intelligente og nysgerrige dreng at lede efter spor af sin far på Jorden.

The Space Between Us

Detaljer

Genre Romantik, Drama, Eventyr
Originaltitel The Space Between Us
Instruktør Peter Chelsom
Udgivelsesår 2017
Tags videnskabsmand(scientist), fisk ud af vand(fish out of water), i nærheden af fremtidige(near future), teenage Kærlighed(teenage love), Mars, plads koloni(space colony), teenager, søg for far(search for father)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere