Monster High - Welcome To Monster High

Er en Animation film instrueret af Stephen Donnelly med skuespillerne Sara Cravens, Ben Diskin, Cam Clarke, Salli Saffioti fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
139 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
- Dansk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
139 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* Monstrene levede engang i skjul - endda for hinanden - fordi de frygtede, hvad der ville ske, hvis menneskene kendte til deres eksistens. Men Draculas datter Draculaura og de andre skræktakulære monstre drømte hele tiden om en skole, hvor alle er velkomne, præcis som de er. Fast besluttede på at gøre drømmen til virkelighed drog de verden rundt for at rekruttere elever. Men selv på den fantastiske skole hersker der drama - en skurkagtig zombie skaber splid, og alle elever er i fare for at blive afsløret. Nu må de skræktakulære monstre stå sammen for at redde skolen og bevare det sted, der hylder forskelligheden.

Monster High - Welcome To Monster High

Detaljer

Genre Animation
Originaltitel Monster High: Welcome to Monster High
Instruktør Stephen Donnelly, Jun Falkenstein, Olly Reid
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film