Tigeren Og Sneen

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Roberto Benigni med skuespillerne Mohamed Malek Bchatnia, Andrea Renzi, Gianfranco Varetto, David Tristan Birkin fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Attilio er italiener og professor i poesi. Han er skilt, men skilsmissen har ikke frarøvet ham troen på den store, romantiske kærlighed. Tværtimod. Han nemlig er rasende forelsket i den smukke Vittoria, og da han hører, at hun er blevet alvorligt såret under et besøg i Irak, er der ingen vej tilbage. Attilio må til Bagdad for at redde hende.

Tigeren Og Sneen

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel La tigre e la neve
Instruktør Roberto Benigni
Udgivelsesår 2005
Tags faldende i Kærlighed(falling in love), medicin(medicine), digter(poet), sygdom(illness), Irak(iraq), professor for litteratur(professor for literature), Bagdad, autorin
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film