Fifty Shades: I Mørket

Er en Romantik, Drama film instrueret af James Foley med skuespillerne Shiraine Haas, Ashleigh LaThrop, Victor Rasuk, Carmen Dollard fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 38 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
129 kr. for Altid
159 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
38 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
129 kr Altid Se nu
159 kr Altid Se nu

Plot

Christian vil have Anastasia tilbage, men før hun giver det en chance til, forlanger hun en ny aftale og ingen hemmeligheder. Langsomt vender tilliden og stabiliteten tilbage, men personer fra Christians fortid begynder at dukke op, fast besluttet for at ødelægge deres håb om en fremtid sammen.

Fifty Shades: I Mørket

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Fifty Shades Darker
Instruktør James Foley
Udgivelsesår 2017
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), Kys(kiss), baseret på roman(based on novel), efterfølger(sequel), mundtlig Køn(oral sex), nuværende(present), båd(boat), tilpasning(adaptation), erotiske film(erotic movie), BDSM
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere