barbie - svanesøen

Er en Familie , Animation film instrueret af Owen Hurley med skuespillerne Venus Terzo, Kathleen Barr, Kelsey Grammer, Kelly Sheridan fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

På magisk vis bliver Barbie vakt til live i sin tredje tegnefilm, Barbie af Svanesøen. Filmen er baseret på Tjaikovskijs fremragende musik og det elskede eventyr, og i hovedrollen ses Barbie som Odette, den unge bagerdatter, som følger efter en enhjørning ind i den fortryllede skov. Den onde troldmand, Rothbart, der vil besejre sin kusine Eventyrdronningen, og overtage skoven, forvandler Odette til en svane...

barbie - svanesøen

Detaljer

Genre Familie , Animation
Originaltitel barbie - svanesøen
Instruktør Owen Hurley
Udgivelsesår 2003
Tags Barbie, børn(children), musikalske(musical), baseret på legetøj(based on toy), ballet, animation, Unicorn, Svane søen(swan lake), dyr(animals)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film