Mit hjem i Hampstead

Er en Romantik, Komedie film instrueret af Joel Hopkins med skuespillerne Rosalind Ayres, Brian Protheroe, Brendan Gleeson, James Norton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
119 kr. for Altid
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu
- Engelsk
129 kr Altid Se nu

Plot

Denne romantisk komedie handler om enken Emily, der finder ny mening med livet, da hun møder den jævnaldrende Donald, der bor i en park midt i London. Sammen kaster de sig ud i kampen mod det byggefirma, der vil jævne Donalds hjem for at bygge huse.

Mit hjem i Hampstead

Detaljer

Genre Romantik, Komedie
Originaltitel Hampstead
Instruktør Joel Hopkins
Udgivelsesår 2017
Tags enke(widow), venskab(friendship), Storbritannien(britain), ørkenen(wilderness), enkemand(widower), Snob, retssag(trial), Senior borger(senior citizen), udsættelse(eviction), london england, grådige udvikleren(greedy developer), jord udvikleren(land developer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere