Villy Vildyr

Er en Fantasy, Drama film instrueret af Spike Jonze med skuespillerne Joshua Jay, Catherine Keener, Steve Mouzakis, Ryan Corr fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
29 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu
- Engelsk
139 kr Altid Se nu

Plot

Max, en temperamentsfuld og melankolsk 9-årig, føler ikke, at hans mor og storesøster giver ham nok opmærksomhed. I et raserianfald løber han hjemmefra og flygter ind i en fantasiskov, hvor syv vilde, pelsklædte krabater raver rundt og laver ballade. De udnævner Max til konge, men at holde sammen på tropperne og gøre alle tilfredse er slet ikke så let, som han tror.

Villy Vildyr

Detaljer

Genre Fantasy, Drama
Originaltitel Where the Wild Things Are
Instruktør Spike Jonze
Udgivelsesår 2009
Tags liggende(lying), børns bog(children's book), Igloo, Wolf kostume(wolf costume), slugt hele(swallowed whole), hit med en Rock(hit with a rock), faldende ned en Hill(falling down a hill), snebold kæmpe(snowball fight), børns perspektiver(children's perspectives)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere