Perfect Mothers

Er en Romantik, Drama film instrueret af Anne Fontaine med skuespillerne Alyson Standen, Ben Mendelsohn, Charlee Thomas, Drew Fairley fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
- Engelsk
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Her er en fortælling om modne kvinder og yngre mænd. Lil (Naomi Watts) og Roz (Robin Wright) har været venner hele livet. De er vokset op sammen som naboer i en idyllisk by ved stranden. Deres voksne sønner sønner har udviklet et venskab så stærk som det, der binder deres mødre. De fire tager på ferie sammen en sommer og her bliver de alle fire konfronteret med simrende følelser, der har hobet sig op mellem dem, og hver især finder de uventet lykke i parforhold, der på alle måder udfordrer grænserne i venskaberne.

Perfect Mothers

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Adore
Instruktør Anne Fontaine
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director), elskere(lovers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film