streampriser.dk har overtaget streammag.dk domænet

Streampriser.dk har overtaget domænet ”streammag.dk”. Vi synes det er ærgerligt, at det ikke var muligt for de tidligere ejere, at drive magasinet videre. Vi vil ikke lave et ny magasin, men vi arbejder i stedet på, at få skabt et nyheds- og anmeldelses knudepunkt baseret på streaming relateret information, som f.eks. film og serie anmeldelser. Indholdet vil blive leveret i samarbejde med danske bloggere, anmeldere og os selv. Visionen er, at levere noget indhold, som er kort og relevant, men hvor det vil være muligt, at læse hele anmeldelsen eller artiklen hos forfatteren.

Indtil vi har denne feature klar, håber vi, at du i stedet har lyst til, at udforske streampriser.dk, som er gratis at benytte. Vi samler relevant information om film, som kan streames lovligt i Danmark. Vi har især fokus på, at give vores bruger et godt overblik over om filmen er interessant og hvor den kan ses billigst.

Vi mener selv:

  • At vi har Danmark’s bedste prissammenligningservice for streaming af film i Danmark. Vi vil gøre det let for dig, at spare penge.
  • At vi har Danmark’s mest avanceret filter, over film, der kan streames i Danmark.
  • At vi har den bedste film søgemaskine, hvor det er muligt, at lave stavefejl og stadigvæk vise relevant indhold baseret på din søgning
  • At vi først lige er begyndt, så der kan forventes mange flere spændende og brugbare funktioner i fremtiden.

Vision: At gøre lovlig streaming af film mere attraktivt

En anden af vores visioner er, at gøre lovlig streaming af film mere attraktivt for den danske forbruger. Derfor håber vi, at streampriser.dk vil være et godt sted, at starte før man begynder, at søge efter filmen på en ulovlig streamingtjeneste. Mange ved det ikke, men det er faktisk muligt, at leje film på nettet helt ned til 1 kr. pr. film.

Streamingtjenester

Udvalgte streamingtjenester, som er at finde på streampriser.dk

streamingtjenester - viaplay - blockbuster - cmore - hbo nordic

Du bestemmer selv, hvordan du vil benytte streampriser.dk

Vi har ikke nogen App, men tilgengæld gør vi meget ud af, at gøre streampriser.dk så mobilvenligt, som muligt. Derfor er du ikke begrænset, men det er helt op til dig om du vil benytte streampriser.dk fra en mobil, tablet eller computer.