Bill og Teds uovertrufne eventyr

Er en Fantasy, Komedie, Eventyr film instrueret af Peter Hewitt med skuespillerne George Carlin, John Ehrin, Brendan Ryan, Don Forney fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

De to drengerøve Bill og Ted elsker heavy metal og sej slang. Af uklare årsager har deres dårlige rocktekster og afslappede livsstil dannet skole for fremtidens samfund. Det synes den onde De Nomolos ikke om, så han sender to vellignende robotter tilbage i tiden for at myrde Bil og Ted og overtage deres liv for på den måde at bane vejen for Nomolos mareridtsvisioner.

Bill og Teds uovertrufne eventyr

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel Bill & Ted's Bogus Journey
Instruktør Peter Hewitt
Udgivelsesår 1991
Tags døende og død(dying and death), efterliv(afterlife), fremtidige(future), Djævelen(devil), robot, himlen(heaven), Doppelganger, seancen(seance), djævelske ego(diabolical ego)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere