Halfway To Hell

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Richard Friedman med skuespillerne Erik Aude, Lombardo Boyar, Andrew Benne, Alexandra Anthony fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Syv desperate mænd, nyudslupne fra fængselet, flytter ind i et rehabiliteringshjem for mænd, i et trygt middelklassekvarter. Beboerne består af en pædofil, en smuk transvestit, en heroinafhængig, en besat bandeleder, den døende leder af huset, en som altid havner tilbage i spjældet samt en brutal morder. Alle fanget halvvejs mellem frihed og helvede, da ingen i nabolaget vil se noget til dem, og helst ser at de alle forsvinder tilbage til fængselet. Hvad sker, når disse 7 mennesker får nok af hinanden og ikke har nogen andre at vende sig til?

Halfway To Hell

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Halfway To Hell
Instruktør Richard Friedman
Udgivelsesår 2013
Tags

Anmeldelser

Skuespillere