Drengen og sværdet

Er en Action, Familie , Fantasy film instrueret af Joe Cornish med skuespillerne Genevieve O'Reilly, Patrick Stewart, Noma Dumezweni, Alexandra Roach fra 2019

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Filmen 'Drengen og sværdet' handler er en moderne udgave af legenden om Kong Arthur sat i det moderne England. Filmen følger Alex, der ved en tilfældighed finder og trækker det mytiske sværd Excalibur op ad en sten. Nu venter et eventyr, hvor vennerne må indtage rollerne som ridderne om det rundebord og få hjælp af troldmanden Merlin til at overvinde en ond troldkvinde.

Drengen og sværdet

Detaljer

Genre Action, Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel The Kid Who Would Be King
Instruktør Joe Cornish
Udgivelsesår 2019
Tags Ridder(knight), Epic, middelalderlige(medieval), Magic, trussel(menace), sværd(sword), førte Zeppelin(led zeppelin), Merlin, Quest, troldkvinden(enchantress), onde kvinde(evil woman), Excalibur, stonehenge, cornwall england, endelige kamp(final battle), sværd i den sten(sword in the stone)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere