black rain

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Ridley Scott med skuespillerne John Costelloe, Ken Takakura, Yûsaku Matsuda, Luis Guzmán fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Michael Douglas spiller den hårdkogte og små-korrupte New Yorker betjent Nick Conklin, mens Andy Garcia ses som hans trofaste makker Charlie Vincent. De to får til opgave at eskortere den japanske gangster Sato tilbage til sit hjemland, og derved havner de lige midt i en strid mellem to magtfulde Yakuza bander. Da Sato stikker af, må de - meget mod deres vilje - arbejde sammen med den regelrette lokale betjent Matsumoto, men det er ikke uden omkostninger at blande sig i den magtfulde Yakuzas sager.

black rain

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel black rain
Instruktør Ridley Scott
Udgivelsesår 1989
Tags Japan, Yakuza, japansk Mafia(japanese mafia)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film