Den tredje bølge

Er en Action, Thriller film instrueret af Anders Nilsson med skuespillerne Irina Björklund, Marie Richardson, Nicholas Farrell, Ben Pullen fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Efter at være stoppet som politimand slutter Johan Falk sig til en nydannet arbejdsgruppe inden for Europol, som skal bekæmpe økonomiske forbrydere. Det bliver begyndelsen på en lang række mareridtsagtige hændelser med vold, svig og død, da en hel verdensdel er ved at blive stjålet.

Den tredje bølge

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Den tredje vågen
Instruktør Anders Nilsson
Udgivelsesår 2003
Tags Hotel, mord(murder), celle telefon(cell phone), organiseret kriminalitet(organized crime), kriminalitet(crime), Bank, på den køre(on the run), optøjer(riot), demonstration, internationale(international), politiet proceduremæssige(police procedural)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film