Retrograde

Er en Action film instrueret af Christopher Kulikowski med skuespillerne Dolph Lundgren, Marco Lorenzini, Jamie Treacher, Adrian Sellars fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I den nære fremtid møder vi et hold af genetisk unikke mænd og kvinder med John Foster i spidsen. Holdet planlægger at tage tilbage i tiden for at forhindre opdagelsen af meteorer, der indeholder en fremmed bakterie - en bakterie, der er skyld i, at menneskeheden næsten udryddes. En oprørsk officer, Dalton, planlægger, uden Johns kendskab, et nyt liv i fortiden. De tidsrejsende finder snart ud af, at det faktisk er deres rejse tilbage i tiden, der er skyld i de forfærdelige ting, der sker i fremtiden.

Retrograde

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Retrograde
Instruktør Christopher Kulikowski
Udgivelsesår 2003
Tags dødbringende virus(lethal virus), infektion(infection), rumskib(spaceship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film