hatchetman

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Robert Tiffe med skuespillerne Matt McDonald, Cheryl Burns, Brian Katkin, Mia Zottoli fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Om dagen er Claudia en almindelig studerende, om natten er hun en sexet stripper. Da hendes kolleger og veninder bliver ofre for en brutal øksemorder, begynder Claudia og hendes kæreste, der er detektiv, at lede efter morderen i deres omgangskreds. Men der er mange, der kan mistænkeliggøres: Eks-kæresten Daniel, der lige er blevet løsladt, Marty, den psykopatiske lejer, eller Gerry Rubins, den rige playboy, som kommer i stripklubben - eller en helt fjerde! Claudia mærker faren lure i hver en krog og fornemmer, at hun må arbejde hurtigt for ikke at blive øksemordens næste offer. Hvis du kunne lide I Know What you did last Summer og Urban Legends er dette filmen for dig, men forbered dig på endnu mere gys og spænding, når den nådesløse øksemand går amok. Klimaks udløses i allersidste sekund, og indtil da må du pænt klamre dig til sidemanden og se, om du kan klare mosten. For een ting er sikker: Du kan ikke være sikker på noget som helst! Se ikke denne film alene.

hatchetman

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel hatchetman
Instruktør Robert Tiffe
Udgivelsesår 2003
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere