oliver twist

Er en Krimi, Drama, Eventyr film instrueret af David Lean med skuespillerne Alec Guinness, Mary Clare, Robert Newton, Diana Dors fra 1948

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den gribende historie om den forældreløse Oliver Twist har berørt mennesker verden over i mere end et århundrede. Lille Oliver vokser op på et børnehjem, men bliver smidt ud og havner hos den onde bandeleder Fagin og hans medhjælpere. Hos Fagin tvinges Oliver med i en tyvebande, som hærger Londons gader. Oliver Twist har været en populær fortælling at filmatisere, og der er lavet op imod 20 forskellige indspilninger om Oliver gennem filmhistorien. Mesterinstruktøren David Leans version, med den originale Alec Guiness i rollen som den ubehagelige Fagin, står stadig den dag i dag som den bedste.

oliver twist

Detaljer

Genre Krimi, Drama, Eventyr
Originaltitel oliver twist
Instruktør David Lean
Udgivelsesår 1948
Tags barn misbrug(child abuse), sjældne sygdomme(orphan), victorianske England(victorian england), Charles Dickens, lommetyv(pickpocket)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film