Bjergkøbing Grand Prix

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Ivo Caprino med skuespillerne Wenche Foss, Rolf Just Nilsen, Kari Simonsen, Harald Heide-Steen Jr. fra 1975

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Historien om cykelsmeden Theodore Felgen og hans to gode venner og medarbejdere, optimisten Sofus Gundersen og pessimisten Ludvig, har været en kendt og elsket del af den norske kulturarv i 30 år. I Danmark er Bjergkøbing Grand Prix mindst lige så elsket og hører under kategorien absolut kultfilm. Theodore Felgen, Sofus og Ludvigs mange og fantastiske oplevelser med konstruktionen af den unikke Il Tempo Gigante, for ikke at tale om det utrolige tempofyldte racerløb, har været en oplevelse for familier i generationer.

Bjergkøbing Grand Prix

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Flåklypa Grand Prix
Instruktør Ivo Caprino
Udgivelsesår 1975
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere