Predator 2 - Rovdyret

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Stephen Hopkins med skuespillerne Pat Skipper, Robert Davi, Billy 'Sly' Williams, Kevin Hall fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Året er 1997. Los Angeles er angrebet af en bølge af kriminalitet og banderne har kontrol over gaderne. En af politiets elitestyrker, der er sat ind mod gadebanderne, begynder at finde deres modstandere dræbt. Den ukendte morder nøjes ikke kun med at dræbe forbrydere, men rydder nu også ud i politiets rækker. Alle ligene er voldsomt tilredte, og der er intet spor af morderen. Kun én ting er sikkert, deres usynlige fjende jager bedst under varme forhold, og i år der det meget, meget varmt i L. A´s betonjungle.

Predator 2 - Rovdyret

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser, Thriller
Originaltitel Predator 2 (HD)
Instruktør Stephen Hopkins
Udgivelsesår 1990
Tags Los Angeles, krig på narkotika(war on drugs), udenjordisk teknologi(extraterrestrial technology), Predator, usynlig(invisible)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film