a perfect world

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Connie Cooper, Christopher Reagan Ammons, Vernon Grote, Ed Geldart fra 1993

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

De dobbelte Oscar-vindere Kevin Costner og Clint Eastwood står på hver sin side af loven i "A Perfect World", en rost menneskejagtsaga med mange facetter, som udspiller sig på landevejene i Texas med kurs mod en knusende kollision med skæbnen. Butch Haynes, en hårdkogt undvegen fange på vild flugt med en dreng som gidsel, der ser op til Butch som den far, han aldrig har haft. Eastwood er den snedige Texas Ranger Red Garnett, som styrer sine folk og kriminologen i den storstilede menneskejagt. Red kender hver en vej og hver en knold i området, og han kender den undvegne Haynes - for deres veje har krydset hinanden før.

a perfect world

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel a perfect world
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 1993
Tags skud i den mave(shot in the stomach), undslippe fra fængsel(escape from prison), gidsel(hostage), 1960s, undslap straffefange(escaped convict), barn kidnapning(child kidnapping), kriminolog(criminologist), Cola
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film