Rocky

Er en Sport, Drama film instrueret af John G. Avildsen med skuespillerne Jodi Letizia, Simmy Bow, Bill Baldwin, Carl Weathers fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Dette er filmen, der inspirerede en hel nation - og vandt en Oscar for bedste film og bedste instruktør. Publikum over hele verden jublede over denne amerikanske succeshistorie om en helt almindelig mand, der trods alle odds sejrede. Sylvester Stallone, også kaldet "the Italian Stallion" har selv skrevet manuskriptet til filmen - og leverer en varm, humoristisk og stærk præstation i rollen som bokseren Rocky Balboa.

Rocky

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel Rocky
Instruktør John G. Avildsen
Udgivelsesår 1976
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), uddannelse(training), kæmpe(fight), transporter, Boxer, boksning match(boxing match), sejr(victory), elskere(lovers), overraskelse(surprise), Underdog, italiensk-amerikanske(italo-american), Philadelphia, verden mester(world champion), reklame(publicity), uafhængighed dag(independence day), amatør(amateur)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film