Kevin Hart: Let Me Explain

Er en Komedie, Dokumentar film instrueret af Tim Story med skuespillerne Joey Wells, David Jason Perez, Justine Herron, William Horton fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Komikeren Kevin Hart fra Philadelphia går på scenen foran en udsolgt sal i Madison Square Garden under hans populære verdensturné "Let Me Explain".

Kevin Hart: Let Me Explain

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar
Originaltitel Kevin Hart: Let Me Explain
Instruktør Tim Story, Leslie Small
Udgivelsesår 2013
Tags duringcreditsstinger, Madison Square haven(madison square garden), stand-up komedie(stand-up comedy), manhattan, nye york city(manhattan, new york city)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere