Ondskabens øjne

Er en Thriller, Drama film instrueret af Jonathan Demme med skuespillerne George Michael, Fank Seals Jr., George A. Romero, Jodie Foster fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

FBI-agent Clarice Starling vover sig ind i en maksimalt sikret anstalt for at få hjælp fra psykopaten Hannibal Lecter – tidligere psykiater, nu kannibal.

Ondskabens øjne

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel The Silence of the Lambs
Instruktør Jonathan Demme
Udgivelsesår 1991
Tags FBI agent, psykopat(psychopath), seriel Killer(serial killer), baseret på roman(based on novel), spænding(suspense), horror, kannibal(cannibal), kannibalisme(cannibalism), dyr i Cast Credits(animal in cast credits), psyko thriller(psycho thriller)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film