Domino

Er en Action, Krimi, Drama film instrueret af Tony Scott med skuespillerne Shondrella Avery, Ian Ziering, Dabney Coleman, Christopher Walken fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Domino Harvey havde en privilegeret barndom, gik på kostskole og begyndte som model ligesom sin mor, men afviste et liv i luksus for at blive dusørjæger. Domino begyndte som lærling hos den berygtede Ed Mosbey i Los Angeles og fandt her et liv, der kunne følge med hendes hæsblæsende tempo, indtil hendes død som 35-årig. Keira Knightly spiller Domino Harvey og i bi-roller ses Mickey Rourke, Lucy Lui og Christopher Walken.

Domino

Detaljer

Genre Action, Krimi, Drama
Originaltitel Domino
Instruktør Tony Scott
Udgivelsesår 2005
Tags FBI, dusør jæger(bounty hunter), våben(weapon), skuespil(spectacle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film