Æsketroldene

Er en Fantasy, Komedie, Animation film instrueret af Graham Annable med skuespillerne Jared Harris, Tracy Morgan, Brian George, Ben Kingsley fra 2014

Sammenlign priser

Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
- Dansk
119 kr Altid Se nu

Plot

Der foregår noget mystisk i Ostebrobys gader, når mørket falder på. Der er indført udgangsforbud, fordi Æsketroldene hærger. Kun Arkibald Snapholm og hans Rødhatte færdes ude i deres evige jagt på Æsketroldene, fordi han er blevet lovet en plads på samfundets top, hvis han kan udrydde denne trussel. Men ærlig talt virker Æsketroldene ikke særlig truende: De gemmer sig i deres æsker, når de bliver bange og er nemme at indfange. Blandt dem er også en dreng i en æske: Æg, som han kaldes, er opfostret af Æsketrolden Fisk og beslutter at udnytte sin menneskelighed til at skaffe dem fred.

Æsketroldene

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel Boxtrolls, The
Instruktør Graham Annable, Anthony Stacchi
Udgivelsesår 2014
Tags fantasy, baseret på roman(based on novel), duringcreditsstinger, far datter forholdet(father daughter relationship), Stop motion animation, animation, usandsynligt venskab(unlikely friendship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film