Rudderless

Er en Drama film instrueret af William H. Macy med skuespillerne Kate Micucci, Zoe Graham, Selena Gomez, Billy Crudup fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
49 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Den forhenværende reklamedirektør Sams liv krakelerer, da hans søn pludselig dør. Han lever en dag ad gangen og spilder tiden med at drukne sin smerte med alkohol. Da Sam finder en kasse fyldt med sønnens demobånd og sangtekster, bliver hans eget barns musikalske talent en åbenbaring for ham. Han begynder at udforske sin søns ukendte talent og lærer fanatisk hans sange. En dag beslutter han at spille en af dem på en lokal bar. Sangen fænger den unge musiker Quentin, og de to beslutter at danne rock'n'roll-bandet Rudderless.

Rudderless

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Rudderless
Instruktør William H. Macy
Udgivelsesår 2014
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), Rock band, sørgende far(grieving father)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film