Austin Powers

Er en Science fiction, Komedie, Krimi film instrueret af Jay Roach med skuespillerne Larry Thomas, Michael York, Elya Baskin, Clint Howard fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Om dagen er Austin Powers en swingende modefotograf, og om natten er han en hemmelig og groovy britisk agent, som konstant må forpurre Dr. Evils planer.

Austin Powers

Detaljer

Genre Science fiction, Komedie, Krimi
Originaltitel Austin Powers: International Man of Mystery
Instruktør Jay Roach
Udgivelsesår 1997
Tags tid rejse(time travel), Undercover, aftercreditsstinger, duringcreditsstinger, flyvemaskine(airplane), dans scene(dancing scene), klovneri(clowning), missil(missile), Android, James Bond spoof, svingende(swinging), gruppe terapi(group therapy), Penthouse lejlighed(penthouse apartment), Judo, lemmen(trapdoor), teleskop(telescope), svingende 401(swinging 60s)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film