Spider-Man

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Sam Raimi med skuespillerne Chris Coppola, Stan Lee, Rick Avery, Tammi Sutton fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Efter at være blevet bidt af en genetisk modificeret edderkop, udstyres den generte teenager Peter Parker med utrolige superkræfter, som han hurtigt får brug for.

Spider-Man

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Spider-Man
Instruktør Sam Raimi
Udgivelsesår 2002
Tags tab af elsker(loss of lover), onde(evil), Marvel Comic, superhelte(superhero), edderkop(spider), Dårlig Boss(bad boss), fjendtlighed(hostility), Pokies, reference til Superman(reference to superman), Goblin, Thanksgiving, edderkop mand(spider man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film