jesus christ superstar

Er en Historisk, Musical, Drama film instrueret af Norman Jewison med skuespillerne Thommie Walsh, Susie Allanson, Haim Bashi, Wyetta Turner fra 1973

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Jesus Christ Superstar er et fænomenalt og lysende eksempel på moderne filmkunst, hvor den legendariske rockopera overføres til filmlærredet. Beretningen, som helt og holdent udtrykkes i musik og rytmer, handler om de sidste syv dage i Jesu liv. Hele filmen er indspillet on location i Israel. Instruktøren og produceren Norman Jewisons film er et strålende eksempel på filmindspilning med banebrydende visioner samt med Tim Rice og Lord Andrew Lloyd Webbers uforglemmelige sange.

jesus christ superstar

Detaljer

Genre Historisk, Musical, Drama
Originaltitel jesus christ superstar (1973)
Instruktør Norman Jewison
Udgivelsesår 1973
Tags musikalske(musical), dans(dance), korsfæstelsen(crucifixion), Israel, Jesus Kristus(jesus christ), Judas, Rock Opera
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film