Fortidens skygge

Er en Thriller, Drama film instrueret af Birger Larsen med skuespillerne Thomas Baldus, Lars Mikkelsen, Lars Ranthe, Lærke Winther Andersen fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

I den danske thriller 'Fortidens skygge' har psykiateren Thomas Schaeffer (Jakob Cedergren) fundet sammen med sin ekskone og beslutter at fratræde sin stilling som retspsykiater hos politiet for at vende tilbage til sit undervisningsjob på universitetet. Men som hans sidste arbejdsdag nærmer sig, dukker en voldsom sag op fra hans fortid. Som ung psykiater undlod han at tvangsindlægge en patient med krigstraumer, der manisk tegnede detaljer fra brutale mord, ulykker og andre episoder igen og igen. Den danske thriller 'Fortidens skygge' er baseret på TV2's serie 'Den som dræber'. Det er dog ikke nogen forudsætning, at man har set serien, men det er de samme hovedrolleskuespillere, der er med i filmen.

Fortidens skygge

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Den som dræber - Fortidens skygge
Instruktør Birger Larsen
Udgivelsesår 2011
Tags Nordisk Noir(nordic noir)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film