Sleepless

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Baran bo Odar med skuespillerne Inder Kumar, David Harbour, Sala Baker, Jamie Foxx fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er historien om en korrupt politimand, Vincent (Jamie Foxx), der er med til at stjæle en bunke stoffer fra gangsteren Rubino. Da Rubino opdager, hvem der står bag tyveriet, kidnapper han Vincents søn og kræver, at politimanden dukker op i hans casino for at lave en byttehandel. Det er startskuddet til en vild aften, hvor Vincent bliver mere og mere desperat.

Sleepless

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel Sleepless
Instruktør Baran bo Odar
Udgivelsesår 2017
Tags gangster, kidnapning(kidnapping), røveri(robbery), Undercover COP, gangster(mobster), organiseret kriminalitet(organized crime), Las Vegas, korrupte COP(corrupt cop)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere