The Score

Er en Romantik, Action, Thriller film instrueret af Frank Oz med skuespillerne Jean-René Ouellet, Marie-Josée Colburn, Claude Despins, Christian Tessier fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Den næsten pensionerede pengeskabstyv Nick, den flamboyante hæler Max og den talentfulde, men følsomme, tyv Jackie slår sig sammen for at røve toldbygningen i Montreal.

The Score

Detaljer

Genre Romantik, Action, Thriller, Krimi
Originaltitel The Score
Instruktør Frank Oz
Udgivelsesår 2001
Tags overvågning kamera(surveillance camera), juvel(jewel), stemme over(voice over), Quebec, scepter, told hus(customs house), smykker Heist(jewelry heist), handleplanen(blueprint), antaget identitet(assumed identity), juveler(jewels), Skematisk(schematic), en sidste job(one last job)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere