Stargate: The Ark of The Truth

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Robert C. Cooper med skuespillerne Julian Sands, Morena Baccarin, Tim Guinee, Ben Browder fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Denne forrygende spillefilm starter, hvor Stargate SG-1 sluttede, og kaster Stargate holdet - Daniel Jackson (Michael Shanks), Vala (Claudio Black), Teal'c (Christopher Judge), Sam (Amanda Tapping) og Cam (Ben Browder) - ud i deres mest spændende eventyr nogensine. De tvinges ud i en desperat søgen efter et århundredegammelt våben, der kan hjælpe til med at overvinde de stærkt offensive Ori'er. Men det viser sig også at være i sidste øjeblik, for ikke alene går det op for dem, at Ori angrebet på Jorden er umiddelbart forestående, men også, at der temmelig sikkert er en dobbeltagent ombord på Odyssey!

Stargate: The Ark of The Truth

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel Stargate: The Ark of The Truth
Instruktør Robert C. Cooper
Udgivelsesår 2008
Tags Alien, overnaturlige beføjelser(supernatural powers), rumskib(spaceship), ormehul(wormhole), Stargate
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film