insomnia

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Christopher Nolan med skuespillerne Larry Holden, Tasha Simms, Kerry Sandomirsky, Martin Donovan fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Den aldrende politimand Will Dormer bliver sendt fra Los Angeles til en lille by i Alaska, da en kollega bliver myrdet under efterforskningen af mordet på en teenagepige. Dormers møde med den hovedmistænkte, Walter Finch, bliver noget af en styrkeprøve med den hovedmistænkte. Samtidig plages Dormer af søvnløshed i en grad så det truer med at undergrave hans dømmekraft og psykologiske ligevægt.

insomnia

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel insomnia
Instruktør Christopher Nolan
Udgivelsesår 2002
Tags Kærlighed(love), Los Angeles, drab(homicide), FBI, afpresning(blackmail), mord(murder), detektiv(detective), Neo-noir, bekendelse(confession), Teen, mistænkte(suspect)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film