Kingsman: The Golden Circle

Er en Action, Komedie, Eventyr film instrueret af Matthew Vaughn med skuespillerne Michael Gambon, Samuel L. Jackson, Thomas Turgoose, Taron Egerton fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Nogen sprænger den hemmelige, britiske agentorganisation Kingsmans hovedkvarter i luften. Samtidig truer en skurkagtig narkobaron med at sprede en farlig virus over hele verden. Den unge Eggsy og hans kollega Merlin bliver sat i forbindelse med et søsteragentur i USA, The Statesman, for at de sammen kan stoppe deres fælles fjende.

Kingsman: The Golden Circle

Detaljer

Genre Action, Komedie, Eventyr
Originaltitel Kingsman: The Golden Circle
Instruktør Matthew Vaughn
Udgivelsesår 2017
Tags Spy, USA, efterfølger(sequel), agent, Europa(europe), besparelse den verden(saving the world), hemmelighed regeringen organisation(secret government organization), statsmand(statesman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere