mord i mørket

Er en Diverse, Thriller, Krimi film instrueret af Sune Lund-Sørensen med skuespillerne Torben H. Larsen, Ray Moblak, Kit Eichler, Line Knutzon fra 1986

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

En fordrukken dagbladsjournalist fra Vesterbro jages både af politiet, som mistænker ham for mord, og af en narkoliga, der tror, han ved for meget om de nylige mord i det københavnske misbrugermiljø. Og hans redaktør er heller ikke tilfreds dramaet udvikler sig spændingen stiger

mord i mørket

Detaljer

Genre Diverse, Thriller, Krimi
Originaltitel mord i mørket
Instruktør Sune Lund-Sørensen
Udgivelsesår 1986
Tags Noir
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere