Resident Evil: Apocalypse

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Alexander Witt med skuespillerne Jared Harris, Zack Ward, Jim Codrington, Ricardo Betancourt fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Med hjælp fra kollegaen Jill sætter den frygtløse Alice livet på spil for at efterforske et modbydeligt monster, som hærger Raccoon City.

Resident Evil: Apocalypse

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel Resident Evil: Apocalypse
Instruktør Alexander Witt
Udgivelsesår 2004
Tags Dystopia, zombier(zombies), sammensværgelse(conspiracy), Martial kunst(martial arts), Rescue, mutant, onde Corporation(evil corporation), baseret på video spil(based on video game)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film