Closer

Er en Romantik, Drama film instrueret af Mike Nichols med skuespillerne Julia Roberts, Rrenford Junior Fagan, Daniel Dresner, Natalie Portman fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Mike Nichols ("Fagre voksne verden") har instrueret dette drama om fire mennesker og deres indbyrdes relationer. Dan (Jude Law) har svært ved at vælge mellem sin klæbende kæreste Alice (Natalie Portman) og den kølige Anna (Julia Roberts), som selv er splittet mellem to fyre. Filmen har modtaget adskillige nomineringer og priser.

Closer

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Closer
Instruktør Mike Nichols
Udgivelsesår 2004
Tags Kys(kiss), hemmelighed Kærlighed(secret love), far-søn forholdet(father-son relationship), faldende i Kærlighed(falling in love), fotografering(photography), Kærlighed på første synet(love at first sight), løgn(lie), forbudt Kærlighed(forbidden love), tab af elsker(loss of lover), fotograf(photographer), te(tea), baseret på spille(based on play), elsker(lover), snyd(cheating), løgner(liar), død af far(death of father), gange Square(times square), sexchat
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film