synchronicity

Er en Science fiction, Kriminal, Thriller film instrueret af Jacob Gentry med skuespillerne Claire Bronson, Ashley Drayton, Erik Thirsk, Elle Sunkara fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Jim Beale og to af hans venner har konstrueret et vanvittigt eksperiment. En tidsmaskine! Det kan naturligvis ikke lade sig gøre at bygge sådan et apparat, eller kan det? Den første test er ikke lovende, men snart begynder der at ske nogle mystiske ting, og det går op for trekløveret, at eksperimentet måske ikke gik så galt, som de først troede. Og hvad med den mystiske kvinde, som Jim pludselig er stødt på. Har hun skumle motiver?

synchronicity

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Thriller
Originaltitel synchronicity
Instruktør Jacob Gentry
Udgivelsesår 2015
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere