kristinus bergman

Er en Diverse, Krimi, Drama film instrueret af Astrid Henning-Jensen med skuespillerne Preben Neergaard, Ebbe Rode, Lily Weiding, Olaf Ussing fra 1948

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

To kammerater vender tilbage til den egn på landet, hvor de voksede op som hårdtarbejdende plejebørn hos en ondskabsfuld gårdejer. Tilsyneladende vil de selv drive landbrug, men i virkeligheden planlægger de et dristigt røveri, der een gang for alle skal sætte dem i stand til at lægge den triste fortid bag sig.

kristinus bergman

Detaljer

Genre Diverse, Krimi, Drama
Originaltitel kristinus bergman
Instruktør Astrid Henning-Jensen, Bjarne Henning-Jensen
Udgivelsesår 1948
Tags

Anmeldelser

Skuespillere