scanners

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af David Cronenberg med skuespillerne Adam Ludwig, Denis Lacroix, Patrick McGoohan, Lawrence Dane fra 1981

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

10 sekunder: Smerten begynder. 15 sekunder: Du kan ikke trække vejret. 20 sekunder: Du eksploderer! De kaldes Scanners. Med telepatisk kraft har de formået at sprede død og ødelæggelse. Der findes kun 237 af dem, men snart regerer de verden. Den mægtigste af dem er Darryl Revok, som styrer lægemiddelkoncernen ConSec. De eksperimenter, som udføres bag de høje mure og den massive militærstyrke, er lige så hemmelige, som de er rædselsfulde. Men ikke alle Scannere er onde. Cameron Vale har fået hjælp til at kontrollere sine kræfter, og det lykkedes ham at infiltrere ConSec, med den hensigt at stoppe Revoks djævelske storhedsvanvid. Snart mødes de i en eksplosiv afslutning, hvor kun den stærkeste overlever i denne hjernernes krig.

scanners

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser, Thriller
Originaltitel scanners
Instruktør David Cronenberg
Udgivelsesår 1981
Tags stof(drug), mord(murder), videnskabsmand(scientist), vold(violence), blod(blood), skud i den skulder(shot in the shoulder), Gore, uafhængige film(independent film), sind kontrol(mind control), Paranormal fænomener(paranormal phenomena), telepati(telepathy), brændt til død(burned to death), skud i den foden(shot in the foot), telekinese(telekinesis), skud i den pande(shot in the forehead), psykisk magt(psychic power), eksploderende hoved(exploding head), skud i den arm(shot in the arm), sind læsning(mind reading)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film