The Mist

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Frank Darabont med skuespillerne Jeffrey DeMunn, Buck Taylor, Jay Amor, Dodie Brown fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Tågen lægger sig som en mur omkring supermarkedet i den lille by. Indenfor er en gruppe handlende fanget og da strømmen og telefonforbindelsen afbrydes er det som om, de er de eneste i verden. Lige indtil en rædselsslagen mand flygter ind i butikken - noget i tågen tog hans ven. Frygten for hvad der gemmer sig i tågen påvirker alle. Naboer vender sig mod hinanden og en lynchstemning breder sig, da tågen afslører sin hemmelighed. Er Dommedag kommet?

The Mist

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel The Mist
Instruktør Frank Darabont
Udgivelsesår 2007
Tags Survivor, far-søn forholdet(father-son relationship), kunstner(artist), Monster, kæmpe(fight), blod splatter(blood splatter), blod(blood), vrede(anger), tro(faith), Gore, edderkop(spider), Giant Monster, Bibelen(bible), tåge(fog), supermarked(supermarket), bøn(prayer), tordenvejr(thunderstorm)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film