duplicity

Er en Romantik, Thriller, Krimi film instrueret af Tony Gilroy med skuespillerne Carrie Preston, Julia Roberts, Oleg Shtefanko, Rick Worthy fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

I 'Duplicity' arbejder spioner og hemmelige agenter for de store multinationale selskaber. Den tidligere CIA-agent Claire Stenwick (Julia Roberts) og MI6-agenten Ray Koval (Clive Owen) er vant til ikke at spørge om motiverne; de skaffer bare resultaterne. Deres ekspertise er meget efterspurgt, og de efterstræber begge hensynsløst formlen for hvert deres selskab. Mens indsatsen forhøjes, og metoderne bliver stadig mere beskidte, vokser deres gensidige respekt og tiltrækning, men som gode agenter ved de også, at alle kneb gælder i krig og kærlighed, så hvem spiller dobbeltspil over for hvem og hvornår?Julia Roberts og Clive Owen, der tidligere har arbejdet sammen i 'Closer', spiller de to dobbeltagenter i kærlighedens og kapitalens krydsfelt.

duplicity

Detaljer

Genre Romantik, Thriller, Krimi
Originaltitel duplicity
Instruktør Tony Gilroy
Udgivelsesår 2009
Tags Spy
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film