Jackass: The Movie

Er en Komedie, Dokumentar film instrueret af Jeff Tremaine med skuespillerne Rick Kosick, Ryan Dunn, Johnny Knoxville, Stephanie Hodge fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Johnny Knoxville og hans kumpaner går rundt i Japan i pandakostumer, skaber kaos på en golfbane og udfører stunts med alligatorer og meget mere.

Jackass: The Movie

Detaljer

Genre Komedie, Dokumentar
Originaltitel Jackass: The Movie
Instruktør Jeff Tremaine
Udgivelsesår 2002
Tags dumhed(stupidity), chokerende(shocking), musik video(music video), smerter(pain), stunt, stuntman, væmmelse(disgust)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film